Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,38 Ft
Euró
401,99 Ft
Font
478,80 Ft
Bitcoin
62,959 $

Cristiano Ronaldo azért lobbizik Szaúd-Arábiában, hogy leigazolják a Manchester City egyik sztárjátékosát

A portugál klasszis szerint a játékos tökéletesen illene a csapatba, ráadásul egy igen komoly összegű szerződést is kiharcolna neki.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a szaúdi Al Nassr támadója, Cristiano Ronaldo jelenleg minden erejével azon van, hogy rávegye a klub vezetését, hogy tegyen kísérletet a Manchester City középpályásának, Kevin De Bruyne-nak a leigazolására.

A Mundo Deportivo beszámolója szerint Ronaldo biztos abban, hogy a 33 éves belga érkezése csak előnyöket hozna a csapatnak, sőt, állítólag már fel is vette a kapcsolatot a játékos környezetével. A portál szerint nem elképzelhetetlen, hogy egy heti egymillió dolláros ajánlatot tesznek le elé az asztalra. Soron kívül Súlyosabb büntetést szabnának ki a kokainos taxisra, aki 2020-ban Halgas Tibor focista halálát okozta

Mint ismert, a belga már nyáron is az Al Nassr radarján volt, amikor a játékos a Manchester Cityvel aláírt szerződésének utolsó évébe lépett, és a jövője az Etihad Stadionban továbbra sem volt egyértelmű. Jelenleg heti 375 ezer fontot keres, így tehát a heti egymillió dolláros ajánlat szinte biztosan motiváló tényező lesz számára, ha megfontolja a költözést.

De Bruyne öt alkalommal lépett pályára a City színeiben ebben a szezonban, de továbbra is sérüléssel küzd, melyet az Internazionale elleni 0-0-s Bajnokok Ligája-selejtezőn szenvedett.

Egymillió forintot ad egy magyar település, ha valaki odaköltözik

A településen jelenleg 3-5 millió forint közötti áron lehet ingatlant vásárolni, ami miatt a helyi vezetés reméli, hogy az egymillió forintos támogatás vonzó lehet az új lakók számára.