Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,43 Ft
Euró
401,63 Ft
Font
478,98 Ft
Bitcoin
63,263 $

Bognár György elárulta, hogyan győzhették le a Ferencvárost

Bognár György egy váratlanabb taktikával küldte fel a pályára a Paksot a Ferencváros ellen vasárnap, ami végül működött.

...svg content...Fotó: Bognár György, a Paks vezetőedzője a férfi labdarúgó Európa-liga selejtezőjének első fordulójában játszott Paksi FC - Corvinul Hunedoara mérkőzésen Pakson 2024. július 11-én. MTI/Kovács
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Meglepő módon 3-1-es vereséget szenvedett a Ferencváros a Paks otthonában. Ezzel az eredménnyel már a Fradi sem veretlen, és összességében elkerülhető gólokat kaptak, majd a mérkőzés után Pascal Jansen, a csapat edzője elismerte a vereséget, és azt, hogy hibáztak.

Bognár György, a Paks edzője a sajtóeseményen elmondta, nagyon jól teljesített a csapat a Ferencváros ellen, és az volt a tervük, hogy az első 15 percet megnyomják, letámadják a Fradit. Abból indultak ki, hogy az ellenfél csütörtökön még tétmeccset játszott és nemigazán rotáltak. Soron kívül Súlyosabb büntetést szabnának ki a kokainos taxisra, aki 2020-ban Halgas Tibor focista halálát okozta

Elismerte, az első félidőben ugyan nagyon jól játszottak, a másodikban már kizárólag bekkeltek. „Tartottuk az eredményt. Nagy nyomás helyeződött ránk, de minőségi helyzeteket nem nagyon dolgozott ki a Fradi.”

Régóta nem volt példa arra, hogy a Paks egy hetet pihenhetett, addig az ellenfélnek mindössze két napja maradt a feltöltődésre. Szerinte teljesen mindegy, hogy valaki jobb csapattal rendelkezik, jobb képességű játékosokkal játszik, a mentális és a fizikai fáradtságtól az ember nem tud olyan kiélezett lenni, mint amikor egy hete van a felkészülésre.

„Bárkit meg tudunk verni, bárkitől ki tudunk kapni.” Hangsúlyozta, nem nagyon aggódnak egy vereség miatt, miután tudják jól, hogy újra és újra nyerni fognak, mint azt már bizonyították korábban is. „Azt gondolom, ez egy nagyon fontos filozófia.”

Egymillió forintot ad egy magyar település, ha valaki odaköltözik

A településen jelenleg 3-5 millió forint közötti áron lehet ingatlant vásárolni, ami miatt a helyi vezetés reméli, hogy az egymillió forintos támogatás vonzó lehet az új lakók számára.