Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

...svg content...Fotó: Varga Barnabás, a Ferencváros játékosa, miután gólt lőtt a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 2. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Tottenham Hotspur mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2024. október 3-án. Az angol csapat 2-1-re győzött. MTI/Koszticsák
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Miután a Ferencvárosról van szó, mely egyértelműen a legjobb kerettel rendelkezik az NB1-ben, minden alkalommal győzelmet várnak el a szurkolók a csapattól. Az Európa-ligában más a helyzet, és továbbra is a Fradi képviseli egyedüliként ezt a vonalat a magyar csapatok közül.

Legutóbb Pakson azonban nagyon rossz napot fogtak ki, 3-1-es vereséget szenvedtek, ami nem volt benne a pakliban. Lehetett volna több, de szorosabb is, ha megnézzük a csapatok kihagyott helyzeteit, viszont Bognár György büszke lehet, jól készítette fel a játékosait.

A Fradi mindent megtett, amit csak lehetett, ám most hiányzott az élesség, és a befejezésekkel még mindig gondok vannak. Rendre sok helyzetet alakít ki a legendás csapat, és ha azok 90%-át be tudná fejezni, az Európa-ligában is máshogyan állnának most, ahol a Tottenham ellen nem érdemeltek vereséget.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.