Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,79 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,98 Ft
Bitcoin
63,515 $

Kína továbbra is padlón tartja a koronavírust

Még mindig rendkívül alacsonyak a kínai számok a koronavírus idején. A hatalmas ázsiai ország ezzel az arányokat tekintve messze a legjobban tartja magát.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Még mindig rendkívül alacsonyak a kínai számok a koronavírus idején. A hatalmas ázsiai ország ezzel az arányokat tekintve messze a legjobban tartja magát.

Hiába indult Kínából a koronavírus, és a több mint 1.4 milliárdos lakosság ténye, csak a 40. legfertőzöttebb országról beszélhetünk Svédország és Hollandia között. A kínai kormány továbbra is nagyon alacsonyan tartja a számokat. Soron kívül Rózsaszín fénybe borult a Lánchíd Budapesten (fotók)

A CNA által közzétett legfrissebb adatok szerint Kínában az elmúlt 24 órában mindössze 10 új koronavírus-fertőzést regisztráltak, ugyanúgy mint egy nappal korábban – erősítette meg az egészségügyi hatóság.

Az összes új fertőzést „importfertőzés”, tehát azokat a tengerentúlról hozták be. Továbbra sem rögzítettek helyi fertőzést, és haléleset sem történt. Emellett a kínai Egészségügyi Bizottság a közleménye részeként 39 új tünetmentes betegről jelentett, szemben az egy nappal korábban regisztrált 70 beteggel.

Vasárnapig Kínában összesen 85 194 megerősített fertőzést írtak jóvá, addig a halálos áldozatok száma, akik a COVID-19 következményeként hunytak el, 4 634 maradt.

844 új koronavírus-fertőzöttet találtak az országban

Megszólalt a Ferencváros edzője a Paks elleni váratlan vereség után

Pascal Jansen talán az eddigi leggyengébb NB1-es mérkőzésén van túl a Ferencváros edzőjeként, de nem aggódik.