Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,90 Ft
Euró
401,60 Ft
Font
477,50 Ft
Bitcoin
60,752 $

Egyetlen góllal kapott ki a Ferencváros a Tottenham ellen az Európa-ligában

Az Anderlecht után a Tottenham ellen is kikapott a Ferencváros egy szorosabb mérkőzésen, több gólt is lőhettek volna a hazai játékosok.

...svg content...Fotó: Varga Barnabás, a Ferencváros (k) és Mikey Moore (j), a Tottenham játékosa, valamint a horvát Igor Pajac játékvezető a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 2. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Tottenham Hotspur mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2024. október 3-án. MTI//Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nem a legerősebb kezdőcsapatával állt ki a Tottenham csütörtök este az Európa-ligában a Ferencváros ellen az Üllői úton, de így is nagy játékosok, kiváló tehetségek kaptak lehetőséget. A Fradi előtt viszont ez jó lehetőséget jelentett, és remekül is kezdték a meccset.

Saldanha, aki továbbra sem tud végigjátszani egy teljes mérkőzést, ezúttal kezdőként volt a pályán Varga Barnabással. Varga már a 16. percben beköszönt, ám az öröm nem tartott sokáig, les révén elvették a gólt. A VAR-os elemzés megmutatta, nagyon kevésen múlt a vezető gól. Soron kívül Kiadós eső és borongós idő várható pénteken, több helyen is megdörrenhet az ég

Pár perccel később megint a Ferencváros veszélyeztetett, és mint az ilyenkor lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Egy védekezési hiba miatt Sarr a 23. percben gólt lőtt a Ferencvárosnak, rettentően dühítő, mert addig nem sok közük volt a meccshez. 10 perccel ezután az angolok kísérlete a kapufán csattant, míg a 48. percben Saldanha látványosan tekert kapura, amit Vicario még éppen hogy védeni tudott.

Saldanha a második félidő első felében hagyta el a pályát, és ebben a 45 percben is voltak lehetőségei Pascal Jansen csapatának. Akárcsak korábban, a helyzetkihasználással volt a legnagyobb gond, máskülönben a Ferencváros nyerhetett is volna.

A kérdést a 86. percben zárta le a Tottenham Johnson góljával, legalábbis úgy tűnt, de Varga gondoskodott arról, hogy izgalmas legyen a vége a szakadó esőben. Megint bizonyította a magyar válogatott támadó, hogy életveszélyes a kapu előtt. Miután az 5 perces hosszabbításban nem esett újabb gól, maradt a 2-1.

Egyetlen góllal kapott ki a Ferencváros a Tottenham ellen az Európa-ligában

Az Anderlecht után a Tottenham ellen is kikapott a Ferencváros egy szorosabb mérkőzésen, több gólt is lőhettek volna a hazai játékosok.

Továbbra sem nyitják meg a Margitszigetet, hiába vonult el az árvíz

Egyelőre nem nyitják meg a Margitszigetet, ami a vártnál tovább tart zárva a látogatók előtt, miután a szakemberek biztosra akarnak menni.

Tizenkét ártatlan gyermek halálát bosszulta meg Izrael

Izrael bejelentette, a Hezbollah parancsnokának amiatt kellett meghalnia, mert korábban egy rakétatámadásban meghalt tizenkét ártatlan gyermek egy futballpályán.