Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Gonzalez keményen visszaszólt Neymarnak az állítólagos rasszista vádak után

Alvaro Gonzalez sem hagyta szó nélkül a dolgot, miután állítólag rasszista módon szólhatott oda Neymarnak, akit végül kiállítottak a vasárnapi rangadón.

Fotó: Twenty20
Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Alvaro Gonzalez sem hagyta szó nélkül a dolgot, miután állítólag rasszista módon szólhatott oda Neymarnak, akit végül kiállítottak a vasárnapi rangadón.

Korábban már beszámolhattunk arról, hogy mik történtek a PSG-Marseille szuper-rangadón, amit a vendégek nyertek meg. 1 gól volt a különbség, de ez elegendő volt ahhoz, hogy a címvédő sztárcsapat ismét nullázzon. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Sokkal nagyobb baj, hogy több játékosukat is elvesztették, mivel például Neymar is piros lapot kapott a 90. percben kitört balhé részeként. A brazil nem akart botrányt, de azt sem bírta tétlenül nézni, ahogy Alvaro Gonzalez meglöki őt hátulról, amikor a társaihoz futott egy konfliktus miatt.

Gonzalez a minimális tarkón csapás után padlót fogott, mintha csak hatalmas erővel ütötte volna meg a brazil, aki ezt követően kérdőre vonta. Alvaro is dühös lett, és állítólag rasszista kijelentést tehetett. Az edzője nehezen tudja ezt elképzelni, mivel a játékosa tapasztalt, és a futballban nincs helye rasszizmusnak.

Neymar csak azt bánja, hogy nem vágta arcon a társát, aki szintén a Twitteren reagált a helyzetre, és ezzel együtt a vádakra, is, amiről a goal.com is beszámolt. „Nincs helye rasszizmusnak. Egy tiszta karrier van mögöttem, sok csapattársammal és barátommal beszélek nap mint nap. Néha meg kell tanulnod veszíteni és elfogadni ezt a pályán.” – szúrt oda Neymarnak a Marseille játékosa.

„Hihetetlen három pont ez ma.” – tette hozzá Gonzalez, éltetvén a csapatát, és köszönetet mondott azért, hogy ennek a családnak lehet a tagja. A csapat edzője, Andre Villas-Boas a Telefoot kérdésére is elmondta, mit gondolt erről, valamint Anged Di Maria állítólag köpéséről.

„Nem tudom. Remélem, hogy nem így van, mert nincs helye rasszizmusnak a futballban. Komoly hibáról lenne szó, ha ez megtörtént, de nem gondolom, hogy így lenne. Előtte volt egy szituációnk Di Maria köpésével. Ezeket a dolgokat el kell kerülni a futball világában. Remélem, hogy ez nem lesz rossz pillanat a történelmi teljesítményben.”

„Ez egy nagyszerű győzelem. Apránként léptünk előre, kicsit jobban is irányítottunk. Védekezésben fegyelmezettek voltunk. 2-0-ra kellett volna nyernünk, de nem tudom, miért nem adta meg a játékvezető a második gólt.”

„Csúnya”, de okos taktikára készülhet a Manchester United és a Liverpool

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.