Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

„Csúnya”, de okos taktikára készülhet a Manchester United és a Liverpool

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Uli Hoeness, a Bayern München korábbi elnöke nincs elragadtatva a helyzettől, mert „zsarolást” sejt a háttérben, ami még sokba is kerülnet a német klubnak.

Uli Hoeness, a Bayern München korábbi elnöke nincs elragadtatva a helyzettől, mert „zsarolást” sejt a háttérben, ami még sokba is kerülhet a német klubnak.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Valószínűleg a Liverpool és a Manchester United is fog még legalább egy játékost igazolni. A United esetében erre nagyobb az esély, és az sem kizárt, hogy megszerzik Gareth Bale-t a Real Madridtól, ráadásul „aprópénzért.”

Van azonban egy másik középpályás is, aki érdekelt lehet az Old Traffordon, valamint a Liverpoolnál. Sokat írhattunk már arról, hogy a két nagy rivális a Bayern München játékosát akarhatja, ugyanakkor ebben az esetben a klubbal is meg kellene állapodniuk.

Thiago Alcantara egy remek játékos, aki nemrég nyert BL-t a csapattal, de most új kihívásokra vágyik. A Bayern München volt elnöke a goal.com hasábjain azonban azt mondta, hogy a jelenlegi helyzet távolról sem tetszik neki.

„Ez egy nehéz helyzet. Egy ideje már megállapodtunk egy új, 4 évre szóló szerződéről. Néhány nappal később azt mondta, hogy új kihívást keres magának, ami teljesen rendben van. Úgy vélem, nyilvánvalóan megállapodott a Liverpoollal, vagy a Manchester Uniteddel, vagy mindkettővel. Most mindkét klub blöfföl, és senki sem vette fel hivatalosan a kapcsolatot a Bayern Münchennel.”

„Az én szemszögemből ennek nincs stílusa. Meg akarnak zsarolni minket azzal, hogy megvárják az utolsó hetet, amikor megteszik az ajánlatukat. Ebben az esetben az FC Bayernnek fel kell tennie a kérdést, hogy bele akarnak-e menni ebbe, vagy azt mondják a játékosnak, hogy maradnia kell.”

„Három hét van hátra, amíg lezárul az átigazolási ablak. Ebben az időben még a nagy klubok között is kialakul egy stílus, amit eddig nem ismertem.” – mondta a neves szakember, aki már várja a szeptember 18-át, amikor a Bayern megkezdi az új szezont az Allian Arénában a Schalke ellen.

Premier League – játékosok, akiket az utca sohasem felejt