Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,56 Ft
Euró
400,15 Ft
Font
480,49 Ft
Bitcoin
61,419 $

Bajnokok Ligája: Szoboszlai gólpasszt adott, nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik nemcsak kiváló játékkal, hanem gólpasszal járult hozzá a Liverpool legutóbbi győzelméhez a Bajnokok Ligájában.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (b) és Kacper Urbanski, a Bologna játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája Ligája alapszakaszának második fordulójában játszott Liverpool-Bologna mérkõzésen a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. október 2-án. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik a vártnak megfelelően ott volt a Liverpool kezdőjében a Bajnokok Ligája legutóbbi körében. A Bolognát fogadták hazai pályán az Anfield Roadon, toronymagas esélyesként, hatalmas közönség előtt.

A Liverpool ennek megfelelően játszott és bizonyította, hogy továbbra is remek formában vannak. Már a 11. percben vezetéshez jutottak az angolok, amikor Mac Allister betalált Salah passzából, aki később ismét főszerepet vállalt. Soron kívül Fogdából hívta össze Óbuda alakuló ülését Kiss László

A klasszis támadó ugyanis a 75. percben eldöntötte a 3 pont sorsát, ráadásul Szoboszlai gólpasszával. A magyar válogatott csapatkapitánya gyorsan felismerte a helyzetet, amiből gól született, és továbbra sem lehet kérdés, hogy erőteljesen képes hozzájárulni a Liverpool támadásaihoz, miközben a védekezésből is kiveszi a részét.

A Liverpool továbbra is 100%-os a Bajnokok Ligájában, és az 5. helyen állnak a Leverkusen, a Benfica, a Brest és a Dortmund mögött. Egyelőre sokan vannak, akik mindkét meccsüket hozták, és az új lebonyolítás miatt egészen mások a körülmények. A nap meglepetését a Lille-Real Madrid mérkőzés hozta, ugyanis a királyi gárda 1-0-s vereséget szenvedett Franciaországban.