Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,93 Ft
Euró
400,51 Ft
Font
480,93 Ft
Bitcoin
61,420 $

Bajnokok Ligája: rövidesen pályára lép Szoboszlai, a Real Madrid és a Bayern München is

Szoboszlai Dominik várhatóan kezdő lesz a Bologna elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, de többek között a Real Madrid és a Bayern München is akcióba lendül.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j3) ünnepel csapattársaival, miután gólt lőtt a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának első fordulójában játszott AC Milan-Liverpool mérkőzésen a milánói San Siro Stadionban 2024. szeptember 17-én. A Liverpool 3-1-re győzött. MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City már túl van a második meccsén, nagyon magabiztosan nyertek idegenben, és Haaland megint is gólt lőtt. Hozzájuk hasonlóan az Arsenal is sikerrel vette az akadályt, ráadásul a PSG-t győzték le 2-0-ra.

A Barcelona számára sem jelentett nagy gondot a Young Boys legyőzése, kiütéssel küldték őket haza, addig a Dortmund hetet rúgott, és egyelőre nem mutatnak rossz formát. Szerdán is sok mérkőzést rendeznek, amiket az RTL+ közvetít élőben. Soron kívül Videón Orbán Viktor meglepetés családlátogatása (videó)

Este 9 órától hét meccset rendeznek, amik között sztárcsapatok is felbukkannak. A Bayern az újonc Aston Villa otthonában szenvedhet meg, miután az angolok harcban vannak a bajnoki címért a Premier League-ben. A Real Madrid ugyancsak idegenben lép pályára, a Lille-nek kellene csodát tennie.

A Lipcse Gulácsi vezetésével fogadhatja a Juventust, míg a Liverpool odahaza fog játszani a Bologna ellen. Szoboszlai Dominik várhatóan kezdő lesz, akárcsak volt az AC Milan ellen, így ismét egy olasz csapattal feszülhetnek össze.