Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,93 Ft
Euró
400,51 Ft
Font
480,93 Ft
Bitcoin
61,420 $

Egészen elképesztő formát villantott Cristiano Ronaldo szerelme (fotóval)

Cristiano Ronaldo szerelme nem túl szégyenlős, és láthatóan rendkívül büszke a vonalaira, amin sokat is dolgozik.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Georgina Rodríguez fényűző élete folytatódik, és akit jobban érdekel, hogyan is él Cristiano Ronaldo szerelme, az nézze meg a róla készült sorozatot a Netflixen. Ott finoman szólva is kaphatunk némi ízelítőt abból, hogy milyen extra gazdagnak lenni.

Gyakorlatilag kiapadhatatlan forrásból gazdálkodhat Georgina, aki ki is használja ezt, gyakran utazik magángéppel, és közben neveli a közös gyermekeiket Ronaldóval. Nagy család az övék, és még az sem kizárt, hogy bővülni fognak. Soron kívül Videón Orbán Viktor meglepetés családlátogatása (videó)

Emiatt milliók irigykednek rá, egyesek a pénzzel támadják, de nemigazán foglalkozik ezzel. Meredek dolgokat is írtak már róla, viszont a legfontosabb az, hogy boldog, jól érzi magát Ronaldo mellett, és ez a lényeg.

Odahaza is van egy konditermük a szaúdi villájukban, ahol a legnagyobb nyugalomban edzhetnek. Georgina ezúttal igen látványos szögből mutatta meg, hol tart a formálódásban, ami nem kevés like-ot kaphatott. A fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Több márkánál durván emelkednek a biztosítási, különösen a cascodíjak

Széles skálán mozognak az árváltozások, a 30% feletti drágulástól az enyhe csökkenésig.

Gyurcsány Ferenc szerint tény, hogy vele jobb volt a magyar embereknek

Miközben a DK támogatottsága rendkívüli mértékben zuhant, és 2026-ban várhatóan még a parlamentbe is nehéz lesz bejutniuk, Gyurcsány Ferenc azt bizonygatja, hogy márpedig vele jobb volt az ország.