Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,60 Ft
Euró
399,64 Ft
Font
480,04 Ft
Bitcoin
60,973 $

Toni Kroos őszintén beszélt a nyugdíjazásáról, meglepő dolgokat árult el, többek között Ronaldóról

Korábban sosem hallott részleteket osztott meg életéről, de azt is elhintette, hogy ha más sportágat választ, el sem gondolkodott volna a visszavonuláson.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Toni Kroos, a Real Madrid legendás játékosa nemrég Alexander Zverevvel beszélgetett, s elmesélte, hogy gyerekkorában a futball előtt tollaslabdázott, édesanyja korábban bajnok volt a sportágban. Hozzátette, emiatt hamar megtalálta az örömét a teniszben, megjegyezve:

„Ha teniszező lennék, még nem hagytam volna abba. Mindig is a legmagasabb szinten akartam végezni. Sok topjátékossal játszottam már, de keveseknek sikerült. Még mindig voltak változások itt-ott. Az állandó utazás és a családtól való távollét lefárasztott az évek során. Talán öt év múlva azt mondom majd, hogy túl korai volt, de most jól érzem magam.” Soron kívül Felrobbant egy második világháborús amerikai bomba egy japán repülőtéren, hatalmas kráter keletkezett a helyszínen (videók)

Kroos kissé nehezményezte, hogy a labdarúgás egyáltalán nem olyan, mint a tenisz:

„[A teniszben] te döntöd el, hogy elhozod-e a feleségedet és a gyerekeidet a versenyekre. Te döntesz arról, hogy ki a csapatod, ki ül a páholyban, és ki alszik az ágyadban a meccs előtti este. Ez nem történik meg a csapatsportokban.”

Azt is elárulta, hogy augusztusban életében először elment nyaralni, és az is furcsa neki, hogy amikor a gyerekeit iskolába viszi, utána nem edzésre, hanem haza fuvarozza őket. Kroos elárulta, hogy időnként visszatér a madridi edzőpályára, noha azt nem tudja, hogy erről mit gondolnak a csapatban. A Forbes jelentése szerint arra is kitért, mik a tervei a jövőre nézve:

„Jelenleg nincs kedvem felnőtteket edzeni. Egy ifjúsági akadémiát fogok nyitni Madridban, úgyhogy nekik kell hinniük benne, ha velük együtt játszom.”

Végezetül szót ejtett Ronaldóról is:

„Cristiano [Ronaldo] ott volt, amikor megérkeztem az edzésre, és folytatta, amikor elmentem. Mindannyian címeket akarunk nyerni és gólokat lőni, de számára pozitív függőség volt a gólszerzés. Merem állítani, hogy ő is ezt akarja Szaúd-Arábiában.”