Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,60 Ft
Euró
399,64 Ft
Font
480,04 Ft
Bitcoin
60,973 $

Videón a Barcelona parádés győzelme a Bajnokok Ligájából

A Barcelona nem kímélte a legutóbbi ellenfelét a Bajnokok Ligájában, végül tükörsima győzelmet arattak.

...svg content...Fotó: Raphinha, az FC Barcelona játékosa, miután megszerezte csapata második gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának második fordulójában játszott FC Barcelona-Young Boys mérkőzésen a barcelonai Lluís Companys Olimpiai Stadionban 2024. október 1-jén. MTI/AP/Joan Monfort
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A katalánok nem a legjobb hangulatban készülhettek a Bajnokok Ligája következő mérkőzésére, miután egy igen váratlan pofonba futott bele az Osasuna otthonában. A Real Madrid azonban mindezt nem tudta kihasználni, ahogyan a városi rivális Atletico sem, mert egy drámai döntetlent játszottak egymás ellen.

Érezhetően nagy bizonyítási vággyal léptek pályára a katalánok a Young Boys ellen, akik súlyos vereséget szenvedtek. Öt gólt kaptak, és egyet sem rúgtak, amire még azt sem lehet mondani, hogy tisztes módon helytálltak volna. Soron kívül Felrobbant egy második világháborús amerikai bomba egy japán repülőtéren, hatalmas kráter keletkezett a helyszínen (videók)

Raphina, akinek óriási pénzt ajánlottak a szaúdi bajnokságból, a Barcelona játékosa maradt, és továbbra is meghatározó karaktere a sztárcsapatnak. Remek statisztikával rendelkezik, és a legutóbb is az egyik legjobb volt, mint azt láthatjuk alább az összefoglaló videóban.