Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,18 Ft
Euró
398,93 Ft
Font
478,89 Ft
Bitcoin
61,911 $

Sokkoló: 120 ember vádolja szexuális zaklatással Sean „Diddy“ Combs-ot

Sean „Diddy“ Combs nagyon súlyos vádakkal nézhet szembe, egy ügyvéd 120 olyan embert képvisel, akik szexuális zaklatással vádolják a világsztárt.

...svg content...Fotó: Rendõrök Sean "Diddy" Combs amerikai rapper, producer Los Angeles-i házánál 2024. március 25-én. Combs Los Angeles-i és miami házát is kommandósok lepték el, a razziának köze lehet egy szexuális bûncselekmény utáni nyomozásnak. A tavaly novemberi vádirat szerint a rapper a kilencvenes évekig visszamenõleg többször is bántalmazott és megerõszakolt nõket, a dokumentum szerint fiatalkorút is. MTI/EPA/Caroline Brehman
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sean „Diddy“ Combs már nemcsak a pályafutása miatt aggódhat, mert adott esetben élete végéig börtönben maradhat. Hosszú ügy elé nézünk, miután egy houstoni ügyvéd, Tony Buzbee kedden azt állította, várhatóan a következő egy hónapon belül benyújtják a keresetet New Yorkban és Los Angelesben, miközben 120 olyan embert képvisel, akik szexuális zaklatással vádolják a rappert.

Az áldozatok neme fele-fele arányban oszlik meg, 60 férfi és 60 nő kész bizonyítani igazát, akik közül 25-en kiskorúak voltak az állítólagos visszaélések idején. Az egyik személy például csak 9 éves volt, amikor bántalmazták. Soron kívül Tanárvizsga: tízezer pedagógus már levizsgázott, 27-en megbuktak

A rappert szeptemberben tartóztatták le azt követően, hogy vádat emeltek ellene szexuális kereskedés és zsarolás vádjával. A védelem szerint alaptalanok a vádak, és Diddy ártatlannak fogja vallani magát, minden vádpontban. Szerinte rágalmazás történt az ügyben, és soha nem bántalmazott senkit szexuálisan, kiskorú személyeket sem.

Az ügyvéd több mint 3280 személlyel vette fel a kapcsolatot, akik azt állították, hogy különféle módon bántalmazta őket a sztár. Az ügyvéd cége végül úgy döntött, 120 embert fog képviselni az ügyben. Az Al Jazeera azt írja, az ügyvéd szerint a többi esetet még vizsgálják, de néhány ügyfele már az FBI embereivel is beszélt.

Az állítólagos szexuális visszaélések főként New Yorkban, Kaliforniában és Floridában tartott bulikon történtek, ahol az áldozatoknak kábítószerrel megtöltött italokat adtak. Azt ígérték egyeseknek, hogy sztárt csinálnak belőlük, ha bizonyos dolgokat megtesznek. Az ügy hatalmas lavinát indíthat el, más sztárok is célkeresztbe kerülhetnek, miután köztudott, mi zajlik a háttérben.