Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,86 Ft
Euró
397,90 Ft
Font
477,96 Ft
Bitcoin
63,809 $

Távozik a magyar labdarúgó-válogatott másodedzője, már azt is tudni, ki kerül a helyére

Úgy tudni, Laczkó Zsolt már el is búcsúzott.

...svg content...Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az nb1.hu értesülései szerint Laczkó Zsolt távozhat a magyar labdarúgó-válogatott másodedzői pozíciójából. A 21-szeres válogatott játékos 2021 óta segítette Marco Rossi szövetségi kapitány munkáját a nemzeti csapat mellett, azonban úgy tűnik, hogy már el is búcsúztak egymástól.

Laczkó augusztus óta a Budapest Honvéd vezetőedzőjeként is dolgozik, a csapat az ő irányítása alatt eddig vegyes eredményeket ért el. Az elmúlt öt mérkőzésükön két győzelmet és három vereséget szenvedtek el, s jelenleg az NB II utolsó előtti helyén állnak. Soron kívül Marco Rossi elárulta, miért nem véd Gulácsi a következő meccseken

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a mai napon hirdeti ki keretét a Hollandia és Bosznia-Hercegovina elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre.

Valószínűleg ekkor hivatalosan is megerősítik Laczkó Zsolt távozását. Az M4 Sport értesülései szerint a megüresedett másodedzői pozícióra Szalai Ádám kerülhet, aki nemrég vonult vissza a profi labdarúgástól.

A Budapest Honvéd egyelőre nem adott hivatalos nyilatkozatot Laczkó távozásáról, de várhatóan hamarosan további információk látnak napvilágot a helyzetről.