Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,38 Ft
Euró
397,73 Ft
Font
477,56 Ft
Bitcoin
63,990 $

Máris sztárkapust szerződtetett a Barcelona Ter Stegen sérülése miatt

Egy olyan sztárkapus érkezett a Barcelonához, aki nemrég visszavonult, de erre az ajánlatra nem tudott nemet mondani.

...svg content...Fotó: Hansi Flick, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub vezetőedzője csapatának edzésén a barcelonai Joan Gamper sportközpontban 2024. július 19-én. MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Ter Stegen ismét súlyos sérülést szenvedett, ami miatt hosszú hónapokra dőlt ki a sorból, még az is lehet, hogy ebben a szezonban már nem tér vissza. Valószínűbb, hogy a következő nyári alapozások alkalmával áll majd újra kapuba.

Sok függ attól, hogy lesz-e komplikáció az műtétet követően, és mivel nem volt erős helyettese Ter Stegennek, új kapust kellett igazolnia a csapatnak. Szczęsny lett a befutó, aki korábban az Arsenal, a Roma és a Juventus játékosa volt. Soron kívül Rekordgyorsasággal, alig 14 perc fogtak el egy autókat feltörő fiatalt a pécsi egyenruhások

Nemrég ugyan visszavonult, gyorsan reaktiválta magát, mert a Barcelona hívószavára nem tudott nemet mondani. A 34 éves sztárkapus minden orvosi vizsgálaton átesett, és egy 2025 júniusáig szóló szerződést írt alá a katalánokkal. A fizetése ugyan alacsonyabb lesz, mint a Juventusnál volt, ez most kevésbé lehet fontos számára.

Fabrizio Romano azt írja, már ma este pályára léphet a Young Boys elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, fontos szerep hárul rá.

Vitézy Dávid beváltotta ígéretét, benyújtotta a BKK-rendészet létrehozására vonatkozó javaslatát

Vitézy meglépte, már csak az a kérdés, hogy mi lesz a javaslat sorsa.