Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,38 Ft
Euró
397,73 Ft
Font
477,56 Ft
Bitcoin
63,990 $

Lenyűgöző fehérneműs fotók jelentek meg Kim Kardashianról

Kim Kardashian egy ideje saját márkát is futtat, amiből ugyancsak súlyos összegeket kereshet, és mint azt láthatjuk, csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság.

...svg content...Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Abszolúte szubjektív, hogy ki kit tart szépnek és vonzónak, de abban egyetérthetünk, hogy Kim Kardashian kimagaslik a mezőnyből. Rengetegen irigyek rá, és emiatt megoszlanak a vélemények a formájáról, míg sokan mások bálványozzák.

Ember válogatja, kinek mi jön be, de még mindig rengetegen vannak, akik Kimet próbálják másolni, és nemcsak öltözködésben, hanem többek között formában is. Egyedi formával rendelkezik, amit szinte lehetetlen lemásolni, már csak a saját stílusa miatt is. Soron kívül Rekordgyorsasággal, alig 14 perc fogtak el egy autókat feltörő fiatalt a pécsi egyenruhások

Kétség nem férhet hozzá, hogy világsztárként messze nagyobb rajta a nyomás, mint a civil nőkön, ugyanakkor akkora vagyon felett rendelkezik, hogy mindez talán kárpótolhatja őt. Nem kell aggódnia a pénz miatt, és ez a többség számára felfoghatatlan, elérhetetlen.

A sztárok sokkal inkább más dolgok miatt aggódnak, és az őt ért támadások már nem egy embert tettek tönkre. Kim Kardashian még bírja a nyomást, most épp fehérneműs fotókat posztolt magáról az új kollekciója kapcsán, ami nagy sikert aratott.

Vitézy Dávid beváltotta ígéretét, benyújtotta a BKK-rendészet létrehozására vonatkozó javaslatát

Vitézy meglépte, már csak az a kérdés, hogy mi lesz a javaslat sorsa.