Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,38 Ft
Euró
397,73 Ft
Font
477,56 Ft
Bitcoin
63,990 $

Sokkot kaptak a férfiak, annyira vonzó volt Tuvic Aleksandra a születésnapján

A férfiak egyenesen odavannak Tuvic Aleksandráért, aki élete formáját hozta össze az elmúlt időszakban, és még mindig fiatal.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra áloméletet élhet, köszönhetően az anyagi hátterének, és azt sem tagadta soha, hogy volt pár plasztikai beavatkozása. Sok pénz ment el erre, viszont jól érzi magát a bőrében, elégedett, nincs oka panaszkodni.

Egyesek ezt már soknak tartják, ám a többség inkább csak irigykedik rá. Irigykedik rá, hiszen valóban áloméletet élhet, sokat utazik, drága ruhákat, ékszereket hordhat, és így tovább. Gyakorlatilag mindene megvan, amiről csak álmodozhat egy nő. Soron kívül Rekordgyorsasággal, alig 14 perc fogtak el egy autókat feltörő fiatalt a pécsi egyenruhások

A nagyon vonzó hírességnek most volt a születésnapja, amit méltó módon ünnepelt meg. A közösségi médián keresztül is sok köszöntést kapott, hálás is emiatt, és nem mellesleg végtelenül vonzó volt a nagy napon.

„Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok kedves születésnapi üzenetet, felköszöntést, de elsősorban a családomnak és a barátaimnak, akikért nem lehetek eléggé hálás. Gyönyörű és felejthetetlen estém volt !! Szeretlek titeket”- írta a posztjában a mindig nagyon divatos, csinos és vonzó Aleksandra.

Vitézy Dávid beváltotta ígéretét, benyújtotta a BKK-rendészet létrehozására vonatkozó javaslatát

Vitézy meglépte, már csak az a kérdés, hogy mi lesz a javaslat sorsa.