Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,30 Ft
Euró
397,23 Ft
Font
476,55 Ft
Bitcoin
64,077 $

Videón Ronaldo rendkívül érzelmes 904. gólja

Cristiano Ronaldo számára több mint fontos volt a hétfőn szerzett gólja, amit édesapja emlékének ajánlott.

...svg content...Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo ünnepli gólját a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 1. csoportjában játszott Portugália-Horvátország mérkõzésen Lisszabonban 2024. szeptember 5-én. Cristiano Ronaldo pályafutása 900. gólját szerezte. MTI/EPA-LUSA/Jose Sena Goulao
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ronaldo egy szegény család gyermekeként nőtt fel, és a tragédiák sem kerülték el. Ideje korán vesztette el édesapját, aki nem élhette meg fia hatalmas felemelkedését. Már egészen fiatalon képes volt eltartani a szeretteit, mindent megtett értük a világsztár futballista, amit csak lehetett.

Többek között ez is hajtotta, emiatt is dolgozott/dolgozik annyit, hogy soha kerülhessen olyan helyzetbe, mint amikor még gyerek volt. Mint arról korábban beszámoltunk, a legutóbbi mérkőzésén is eredményes volt, ezúttal az AFC Bajnokok Ligájában. Soron kívül Megtörtént a vádemelés a szolnoki kalandparkban egy gyermeket felrúgó karateedző ellen, börtönbe kerülhet

Ez volt pályafutása 904. gólja, és egyúttal a 71. az Al Nassr színeiben. Mindezt 78 meccsen hozta össze, ami azt is jelenti, hogy majdnem annyi gólja van, mint ahány mérkőzése. Ezzel együtt a 17 gólpasszáról sem feledkezhetünk meg, mely szintén látványos statisztika.

Ronaldo édesapja 1953. szeptember 30-án született, és 2005. szeptember 6-án hunyt el Londonban, az Egyesült Királyságban. Ahogyan Ronaldo fogalmazott a mérkőzést követően, ez a gól most más jelentéssel bír, mivel hétfőn ünnepelte volna a születésnapját az édesapja. „Ez neki szól.” – idézte Fabrizio Romano.

Amerikai bombázó is részt vesz a dél-koreai katonai parádén, Észak-Korea forrong

Dél-Korea szándékosan élesztette fel a katonai parádét, mellyel az a céljuk, hogy elrettentsék a folyamatosan nukleáris fegyverekkel fenyegetőző Északot.