Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,30 Ft
Euró
397,23 Ft
Font
476,55 Ft
Bitcoin
64,077 $

Cristiano Ronaldo képtelen leállni

Cristiano Ronaldo élete formájában futballozik a szaúdi bajnokságban, és legutóbb is góllal hálálta meg álomfizetését.

...svg content...Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo ünnepel, miután berúgta csapata második gólját a Labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában, az A divízió 1. csoportjában játszott Portugália – Skócia mérkõzésen Lisszabonban 2024. szeptember 8-án. A mérkõzést Portugália nyerte 2-1-re. MTI/EPA/LUSA/José Sena Goulao
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ronaldo lassan a 40. születésnapjára készülhet, de úgy gyártja a gólokat, mintha még mindig csak a 20-as éveiben lenne. Rendkívül jól érzi magát a szaúdi bajnokságban, noha eleinte sokan legyintettek a döntésére.

Hiába nem játszik Európában, napi szinten beszélnek róla, és továbbra is tagja a portugál válogatottnak, ahol nemcsak csapatkapitány, hanem alapember is. Mindkét oldalon rugdossa a gólokat, legutóbb is eredményes volt. Soron kívül Megtörtént a vádemelés a szolnoki kalandparkban egy gyermeket felrúgó karateedző ellen, börtönbe kerülhet

Ezúttal az Al Rayyan ellen villant meg az AFC Bajnokok Ligájában. Mané szerezte meg a vezetést az első félidő hosszabbításában, majd Ronaldo a 76. percben 2-0-ra módosította az állást. Ugyan a vendégek a 87. percben szépíteni tudtak, ez már többre nem volt elég, így győzelemmel kezdte a B-csoportot az Al Nassr.

Amerikai bombázó is részt vesz a dél-koreai katonai parádén, Észak-Korea forrong

Dél-Korea szándékosan élesztette fel a katonai parádét, mellyel az a céljuk, hogy elrettentsék a folyamatosan nukleáris fegyverekkel fenyegetőző Északot.