Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
397,16 Ft
Font
477,41 Ft
Bitcoin
63,688 $

Betelt a pohár a Microsoftnál: aki nem frissít, pórul járhat

Nem vár tovább a világ legnagyobb számítástechnikai cége: az egyik legtöbbet használt programot teszik elérhetetlenné azok számára, akik még mindig kiikszelik a frissítési figyelmeztetéseket.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Nem lehet tovább halasztani a Windows operációs rendszerek frissítését akkor, ha valaki továbbra is használni szeretné a Microsoft Teams alkalmazást, ugyanis a számítástechnikai cég ultimátumot adott: az érintett felhasználóknak frissíteniük kell, vagy búcsút mondhatnak a beszélgetőprogramnak. A hírek szerint itt azokról van szó, akik még mindig a Windows 11 21H2 verziót használják.

Nekik muszáj lesz szintet lépniük, és frissíteniük a 22H2-re – írja az Index a Windows Latest értesülései alapján. Megjegyzik: a régebbi kiadást a Microsoft már amúgy sem támogatja, azonban nem várnak tovább a vásárlókra. Tehát aki 2025. január 15-ig nem frissít a legújabb támogatott verzióra, az nem biztos, hogy használni tudja a Microsoft Teamst, sem munkához, sem az iskolában. Soron kívül Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

Aki a határidőig sem frissít, folyamatos értesítéseket kap majd, amelyek a váltást javasolják. Ha a 21H2-nál is régebbi Windows fut a gépen, akkor a Teams teljesen leáll, ameddig az operációs rendszer nem kerül frissítésre. De lényeges hozzátenni azt is: ez csak a letöltött Teamsre vonatkozik, a böngészős verziót továbbra is lehet használni.

Azonban nem csak megszorításokra kell számítani, tényleg megéri továbblépni az új operációs rendszerre, ugyanis a Teams akár 50 százalékkal gyorsabb lehet, ha a felhasználó a legújabb Windowst használja. Emellett a kezelőfelület is sokkal barátságosabb lett, valamint modernizálták a kinézetet is – derül ki a cikkből.

Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy újabb elbocsátási hullám jön a Microsoftnál, 650 dolgozót küldenek el az Xbox részlegétől. A részletekről itt írtunk bővebben. Emellett arra is kitértünk, mikor kell aggódnunk, ha esetleg a mobilunk furán viselkedik. Ha például szokatlan, megmagyarázhatatlan dolgokat művel (pl. nem általunk telepített app jelenik meg), az egyértelműen rossz dologra utal.

Orbán Viktor egyetlen mondattal rakta helyre Gyurcsány Ferencet

Orbán Viktornak nem volt szüksége többre egy mondatnál azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc felszólalt, majd elvették tőle a szót.

Betelt a pohár a Microsoftnál: aki nem frissít, pórul járhat

Nem vár tovább a világ legnagyobb számítástechnikai cége: az egyik legtöbbet használt programot teszik elérhetetlenné azok számára, akik még mindig kiikszelik a frissítési figyelmeztetéseket.