Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,78 Ft
Euró
397,36 Ft
Font
475,41 Ft
Bitcoin
63,784 $

Lemondta a válogatottságot a francia legenda, Antoine Griezmann

Antoine Griezmann úgy döntött, nem húzza magára többé a francia válogatott mezét, így biztosan nem lesz ott a 2026-os világbajnokságon.

...svg content...Fotó: A francia Antoine Griezmann egy kihagyott gólhelyzet után a németországi labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjában játszott Hollandia-Franciaország mérkõzésen a lipcsei RB Arénában 2024. június 21-én. MTI/EPA/Szilágyi Anna
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Antoine Griezmann a következő nagy név, aki úgy döntött, lemondja a válogatottságot, hiába van jó formában. Az Atletico Madrid sztárja nem játszik többé a francia válogatottban, ahol egy ideje minden Mbappéról szól.

Mint arról Fabrizio Romano is beszámolt, a Barcelona egykori játékosa köszönetet mondott minden emlékért, de most úgy érzi, itt az ideje annak, hogy búcsúzzon. A még mindig csak 33 éves támadó 2014-ben mutatkozhatott be a válogatottban, amit 10 éven át szolgált, és hatalmas sikereket értek el együtt. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Ezzel most lezárul számára egy korszak, viszont a futballt nem fejezi be. Érdekesség, hogy eddig egyetlen alkalommal sem hagyta el a spanyol bajnokságot, a PSG-nek is nemet mondott, ahogyan a Manchester Unitednek, a Juventusnak és többek között a Chelsea-nek is.

A szaúdi ligából szintén voltak komoly ajánlatai, ám egyelőre kitart a kedvenc csapata mellett, ahová 2021-ben tért vissza egy rövid barcelonai kitérő után. Az Atletico legutóbb a Real Madrid ellen játszott, ért el egy drámai döntetlent. A meccs most sem volt botránytól mentes, aminek lehetnek még következményei, és már mindkét edző megszólalt az ügyben.