Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Majka is háttértáncosnak állt az X-Faktorban (videó)

Olyan jól érezték magukat Majkáék, hogy háttértáncosnak álltak a válogatók alatt, Tóth Andi addig maradt a helyén.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Folytatódnak az X-Faktor válogatói, a közönség jól szórakozik, de hamarosan komolyra fordulnak az események. Amikor már a versenyzők kiválasztása lesz a feladat az élő műsorra, egészen más hangulatban fognak dolgozni a mentorok.

Pápai Joci is volt már mentor az X-Faktorban, de csak pár másodperc erejéig. Mint műsorvezető van jelen a műsorban, ami az egyik újítása az idei szezonnak, és várhatóan lesznek még ennél váratlanabb pillanatok is. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Arra sem számíthattunk igazán, hogy Majkából háttértáncos lesz, márpedig megtörtént. Mindenki táncolt szinte, a versenyző pedig boldogan énekelt, és elmondatja magáról, hogy Majka és többek között Gáspár Laci volt a háttértáncosa.

Természetesen a divatos napszemüvegek sem maradhattak el, érdemes megnézni a felvételeket, ahogyan megy a mulatozás. Tóth Andi inkább a helyén maradt, ő az X-Faktor legkomolyabb tagja, aki a Sztárban Sztár All Stars és a Megasztár új évadával harcol az RTL tagjaként.