Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,748 $

Drámai végjátékkal nyert az Arsenal, kihasználták a Manchester City botlását

Az Arsenal a vártnál sokkal nehezebb helyzetbe került hazai pályán a Leicester City ellen, akik igencsak feladták a leckét a bajnoki aspiránsnak.

...svg content...Fotó: Mikel Arteta, az Arsenal vezetõedzõje a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntõjének Bayern München - Arsenal visszavágó mérkõzésén a müncheni Allianz Arénában 2024. április 17-én. MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon úgy fest, hogy ez a Liverpool fordulója lehet az Aston Villával, ha hozni tudják a mérkőzésüket, miután a Manchester City és az Arsenal sem tudta hozni a meccsét. Guardiola csapata idegenben, a Newcastle otthonában hullajtott pontokat.

Azt követően, hogy az Arsenal egy héttel ezelőtt az utolsó utáni pillanatokban vesztette el a győzelmet a City stadionjában, az eddig igen gyengén teljesítő feljutó és korábbi bajnok Leicester Cityt látta vendégül szombat délután. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Álomszerűen indult a mérkőzés az Arsenal számára, amikor is Martinelli a 20. percben megszerezte a vezetést. Az első félidő hosszabbításában Martinelli már gólpasszt adott Trossardnak, és akkor úgy tűnt, el is dőlt a 3 pont sorsa, azonban ez a Premier League, ahol bármi megtörténhet.

Justin a második félidő első perceiben szépített, míg a 63. percben már egyenlített. Ekkor minden kezdődhetett elölről, és sorra jöttek a hazai támadások. Hermansen hihetetlen védéseket mutatott be, és amikor már úgy tűnt, 2-2 lesz a vége, a hosszabbításban Trossard gondoskodott arról, hogy boldogan térjenek haza az Arsenal szurkolói. A végjátékban született még egy gól, ami Havertz nevéhez fűződik, így 4-2-vel fújták le a mérkőzést.

Arteta csapata a Manchester Cityhez hasonlóan 14 pontos a 2. helyen, viszont, ha a Liverpool legyőzi a Wolverhamptont, akkor átveszik a vezetést. Dominik ott van a kezdőben, és természetesen élőben adja a meccset a televízió. Miután a Chelsea is 4-2-re nyert, csak 1 ponttal számolnak kevesebbet az Arsenal mögött, ami azt is jelenti, hogy hosszú idő után újra harcban vannak a bajnoki címért.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Drámai végjátékkal nyert az Arsenal, kihasználták a Manchester City botlását

Az Arsenal a vártnál sokkal nehezebb helyzetbe került hazai pályán a Leicester City ellen, akik igencsak feladták a leckét a bajnoki aspiránsnak.

Sztárban Sztár All Stars: Puskás Peti nem érti, ilyen teljesítménnyel miért veszélyzónás

Többek között maga Puskás Peti sem érti, miért van ott rendszeresen a veszélyzónában, noha a teljesítménye alapján nem kellene.