Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,624 $

Fájdalmas meccs után tér vissza Szoboszlaiék riválisa az angol bajnokokságban

Az Arsenal egy már megnyertnek hitt meccset vesztett el a Manchester City ellen, így most még inkább nyerniük kell.

...svg content...Fotó: Gabriel Magalhaes, az Arsenal játékosa (k) gólt lõ az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester City-Arsenal mérkõzésen Manchesterben 2024. szeptember 22-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pontosabban mondva, a Manchester City hozta döntetlenre a rangadót a saját pályáján az utolsó utáni pillanatokban. Hiába játszottak egy félidőt emberelőnyben, végül csak egy kései x-re futotta Guardiola csapatának.

Az Arsenal játékosai közül többen a földre zuhantak, annyira maguk alá kerültek, majd az angol Ligakupában gáláztak. Most azonban újra a bajnokságé a főszerep, és nem sokkal azután, hogy a Manchester City is akcióba lendül, az Arsenal szintén megteszi ugyanezt. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Papíron könnyű ellenfél vár rájuk, miután a Leicester City nincs jó formában, az 5 meccs alatt mindössze 3 pontot hoztak össze. Az Arsenal ki is ütheti a másik londoni csapatot, jó esély van erre, amit élőben közvetít a televízió a Spíler 1 csatornán 15 óra 50 perctől.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.