Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,135 $

Hihetetlen, amit Cristiano Ronaldo művel, itt az újabb gólja (videó)

Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo komolyan gondolja, valóban el akar jutni 1000 gólig, minden eddiginél közelebb áll hozzá.

...svg content...Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo ünnepel, miután berúgta csapata második gólját a Labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában, az A divízió 1. csoportjában játszott Portugália – Skócia mérkõzésen Lisszabonban 2024. szeptember 8-án. A mérkõzést Portugália nyerte 2-1-re. MTI/EPA/LUSA/José Sena Goulao
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan csak nevettek, amikor Cristiano Ronaldo már gyerekként komoly célokat fogalmazott meg magával szemben. Voltak olyanok, akik a legkisebb mértékben sem hittek benne, most pedig ott tartunk, hogy a valaha volt egyik legjobb futballistának mondhatja magát.

A szaúdi bajnokságot is ő tette fel a térképre, és ugyanolyan keményen dolgozik a Közel-Keleten, mint Európában. Elsőként érkezik az edzésekre, amiket utolsóként hagy el, melynek meg is van az eredménye, kifogástalan formában van. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

A még mindig válogatott 39 éves sztár legutóbb is beköszönt az Al Nassr színeiben, aminek köszönhetően csak 1 pont a hátrányuk a listavezető Al-Ittihad és az Al-Hilal mögött. Igaz, a 12 pontos Al-Hilal egy meccsel kevesebbet játszott, és egyedüliként a mezőnyből 100%-os.

Az Al-Nassr az Al-Wahdát fogadta a szaúdi bajnokságban pénteken, amit 2-0-ra hoztak. A 41. percben szereztek vezetést Gabriel révén, majd az 56. percben jött Ronaldo büntetője, aki ezúttal sem hibázott, és már 903 gólnál jár. Eddig összesen 70 gólt lőtt az Al Nassrnél, mellyel ugyancsak történelmet írt.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.