Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,47 Ft
Euró
396,91 Ft
Font
475,94 Ft
Bitcoin
65,392 $

Tarlós István: a Magyar Péter-jelenség miatt a kormány és Karácsony kapcsolata javulni fog

A volt főpolgármester el tudja képzelni, hogy a Tisza Párt vezetőjének népszerűsége rohamosan csökkeni fog a jövőben.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tarlós István egykori főpolgármester az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorának vendége volt, ahol egyebek mellett szót ejtett az árvízvédelemről, a Lánchíd felújításáról, a júniusi főpolgármester-választásról és Magyar Péterről, a Tisza Párt elnökéről. Elmondása szerint „hülyeség” az, amit a politikus állít, hogy az „óbaloldal” és a Fidesz összejátszik.

Szerinte ilyen összefüggés nincs, és ez a kijelentés lehet, hogy jól hangzik, de logikailag és a szigorúan vett tények alapján nem felel meg a valóságnak. Egyúttal arra is kitért, hogy szerinte a kormánypárti médiának nem úgy kellene kezelni Magyar Pétert, ahogyan azt teszik, többek közt sokadrangú kérdésekben kritizálják, mert az „tévútra viheti a dolgokat”. Soron kívül Egyre esélyesebb, hogy Vitézy Dávid lesz a főpolgármester-helyettes

Mint mondta, ő nem tudna bízni Magyarban a személyes múltja miatt, és szerinte azt sem bizonyította, hogy megvannak benne a képességek egy ország vezetéséhez, továbbá el tudja képzelni, hogy a politikus népszerűsége rohamosan csökkenni fog a jövőben. Úgy véli, hogy a kormány és Karácsony Gergely, Budapest főpolgármesterének kapcsolata javulni fog, többek közt a Magyar Péter-jelenség miatt – írja az Index.

Tarlós legutóbb a főpolgármester-választás kapcsán mondta el a véleményét. Mint fogalmazott, gratulálni szeretne mind a két versenyzőnek: „Karácsonynak a győzelemhez, Vitézynek pedig azért, mert ilyen nyílttá tette ezt a versenyt”. A volt főpolgármester végül azt is elárulta, hogy valójában kinek adott nagyobb esélyt a választáson.

Menczer Tamás Magyar Péternek: vállald a felelősséget a botrányos tetteidért

Ismét Magyar Péternek üzent Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki szerinte eljött az idő, hogy a Tisza Párt vezetője vállalja a felelősséget a botrányos tetteiért.