Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,47 Ft
Euró
396,91 Ft
Font
475,94 Ft
Bitcoin
65,392 $

Toni Kroos elárulta, eredetileg a Manchester Unitedhez igazolt volna a Real Madrid helyett

Ha 10 évvel ezelőtt máshogy alakulnak a dolgok, Kroost most a United színeiben látnánk.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Filip Singer
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Toni Kroos az Einfach mal Luppen podcastjében dobta le a bombát, miszerint 2014-ben megállapodott a Manchester Uniteddel, mielőtt aláírta volna a szerződést a Real Madriddal:

„2014-ben, mielőtt aláírtam volna a Real Madridhoz, már megegyeztem a Manchester Uniteddel. Ez a Bayernből a Unitedbe való átigazolás lett volna. De aztán kirúgták David Moyest, akivel Münchenben együtt ültem a kanapén, és Louis van Gaalt szerződtették. Aztán mindketten udvariasan visszautasítottuk a lehetőséget.” Soron kívül Egyre esélyesebb, hogy Vitézy Dávid lesz a főpolgármester-helyettes

Kroos a Bayern Münchennél dolgozott együtt Gaallal, ám nem voltak túl jóban, és végül ez a fagyos kapcsolat vezetett ahhoz is, hogy meghiúsuljon Kroos Old Traffordra való költözése.

Noha eredetileg nem ez volt a terv, Kroos parádés teljesítményt nyújt a Real Madridban, az elmúlt 10 évben ugyanis 465 alkalommal lépett pályára a klub színeiben és 5 Bajnokok Ligáját nyert. Idén júliusban pedig bejelentette visszavonulását, miután Németország kiesett az Euro 2024-es Európa-bajnokságról, miután a negyeddöntőben kikapott a későbbi győztes Spanyolországtól.

Menczer Tamás Magyar Péternek: vállald a felelősséget a botrányos tetteidért

Ismét Magyar Péternek üzent Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki szerinte eljött az idő, hogy a Tisza Párt vezetője vállalja a felelősséget a botrányos tetteiért.