Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,86 Ft
Euró
397,21 Ft
Font
476,25 Ft
Bitcoin
65,730 $

Berohant a pályára, és egymás után hétszer utánozta Cristiano Ronaldo gólörömét (videó)

Cristiano Ronaldo gólörömét utánozta a férfi, aki ezt nagyon élvezte, mert a közönség hallhatóan vele volt.

...svg content...Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo (b) ünnepel, miután berúgta csapata második gólját a Labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában, az A divízió 1. csoportjában játszott Portugália – Skócia mérkőzésen Lisszabonban 2024. szeptember 8-án. A mérkőzést Portugália nyerte 2-1-re. MTI/EPA/LUSA/José Sena Goulao
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gyakorlatilag lehetetlen megakadályozni, hogy a szurkolók berohanjanak a pályákra. Szerencsére azok az idők elmúltak, amikor rácsok fogták közre a lelátókat, és azóta a futballkultúra is sokat fejlődött.

Még a legélesebb helyzetben is a helyükön maradnak a szurkolók, mert tudják jól, hogy örökös kitiltás, súlyos pénzbírság és adott esetben börtönbüntetés is járhat egy berohanásért. Időről időre azonban mégis vannak, akik ezt megteszik, és vállalják a következményeket, a kitiltást is. Soron kívül Szentkirályi Alexandra felszólította Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Az Európa-bajnokság alatt többen is próbálkoztak ezzel, többségük Cristiano Ronaldóhoz rohant oda. Ezúttal egy férfi Ronaldo gólörömét utánozta, méghozzá egymás után hét alkalommal, amiben hallhatóan a közönség is támogatta.

Gulyás Gergely: nincs olyan nap, hogy Magyar Péter ne állítson valótlanságot

Gulyás Gergely védelmébe vette Orbán Balázst a legutóbbi nyilatkozata után, ami nagy felháborodást váltott ki a baloldalon.

Váratlan akciót hirdetett a Lidl, jó hírt jelenthet a nyugdíjasoknak

Gyógyászati segédeszközök szerezhetők be jóval olcsóbban a boltlánc üzleteiben. Ennek a kedvezménynek aktualitása is van, hiszen nemrég derült ki, számos gyógyászati segédeszköz drágulhat meg a közeljövőben.