Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,11 Ft
Euró
401,97 Ft
Font
478,66 Ft
Bitcoin
62,899 $

A súlyos koronavírus-helyzet miatt sürgősségi vakcina érkezhet az egyik legnépesebb országban

Az országban napról napra egyre nagyobb problémát okoz a koronavírus, ami új helyzeteket termet a kormány számára, és most egy sürgősségi intézkedést hagyhatnak jóvá.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Az országban napról napra egyre nagyobb problémát okoz a koronavírus, ami új helyzeteket termet a kormány számára, és most egy sürgősségi intézkedést hagyhatnak jóvá.

India több mint 1 héttel ezelőtt átvette Brazíliától a második helyet a legsúlyosabban érintett koronavírus-országok listáján. Hiába az intézkedések, a közel 1.4 milliárd lakosú országban magasak a számok. Soron kívül 33 éve történt rejtélyes gyilkossági ügy végére tett pontot a rendőrség

Legutóbb több mint 93 ezer új fertőzöttet regisztráltak, miközben a halottak száma 1 100 felett volt. Már 4.8 millió feletti a rögzített esetek száma, és elég nagy léptekkel közelítenek az élen álló Egyesült Államokra.

Az aljazeera.com arról ír, hogy India fontolóra veszi a sürgősségi oltások engedélyezését. Ez azt jelenti, hogy idő előtt juthatna el a COVID-19 vakcina az ország lakosai számára, különösen az idősek és a magas kockázatú munkahelyek részére.

India ebben a hónapban gyakorlatilag minden nap legalább 1000 halálos áldozatról számolt be. A worldometers.info adatai szerint a halálesetek száma közel 80 000. Ez pedig a harmadik legtöbb, csak USA és Brazília előzi meg őket.

Egy hét alatt ennyivel nőt megyénként a hazai koronavírus-fertőzöttek száma

Vitézy Dávid szerint Karácsony Gergely Orbán Viktort másolja

Ugyanakkor pár pozitívumot is megemlített.