Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,33 Ft
Euró
396,13 Ft
Font
475,44 Ft
Bitcoin
65,176 $

Magyar Péter szinte le sem állt az M1 élő műsorában, 100 ezres tömeget akar az épület elé

A Tisza Párt vezetője egy feszültebb interjút adott , legutóbb az M1-nek, melynek ideje alatt hazugságokkal vádolta meg a közmédiát és a kormányt.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetõje, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitamûsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter a beszélgetést azzal kezdte, örül, hogy 218 nappal az EP-választások után ott lehet az M1 stúdiójában, aminek kapcsán a műsorvezető hangsúlyozta, a közeljövőben már öt meghívást is kapott tőlük, és csak most jelent meg.

A Tisza Párt vezetője láthatóan igyekezett gyorsan elmondani mindent, amiket eddig kritikaként fogalmazott meg a sajtóban és a közösségi oldalain. Nem egyszer vádolta hazugsággal a köztévét és az Orbán Viktor vezette kormányt az élő interjú alatt. Többször idézőjelesen említette a köztévét, amit hazugnak tart, és szerinte ferdítik a valóságot. Soron kívül Olajszennyezés Kiskunmajsánál: reagált a Mol

A fő témát a Fővárosi Közgyűlés jelentette volna, ugyanakkor Magyar Péter csak keveset beszélt erről. Azt azonban megerősítette, valóban nem fog beülni a közgyűlésbe, és nem szavaz meg egy Gyurcsány Ferenchez köthető embert sem. Mindeközben az egészségügyre váltott át, és folytatta a kritikus hozzászólásait, sorolván azokat az adatokat, amiket eddig is állított.

Elmondása szerint eddig minden helyreigazítási pert elvesztettek vele szemben a közmédiában, és továbbra is kitart amellett, hogy demonstrációt szervez a közmédia óbudai épülete elé október 5-én, ahová több mint 100 ezer embert vár.

A műsorvezetőnő megkérdezte, ott lesz-e október 3-án a 48 percben, a köztelevízió műsorában. Nem akar mással vitázni, csak Orbán Viktor miniszterelnökkel, szerinte vele van elszámolni valója, nem mással.