Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,25 Ft
Euró
395,07 Ft
Font
472,57 Ft
Bitcoin
63,765 $

Aggasztó hírek láttak napvilágot Mbappéról, kihagyhatja a madridi derbit

Nem biztos, hogy Mbappé ott tud lenni a Real Madrid következő meccsén, és minden valószínűség szerint semmilyen kockázatot nem fog vállalni az orvosi stáb.

...svg content...Fotó: Kylian Mbappé, a Real Madrid játékosa (k) edz a csapatával a varsói Nemzeti Stadionban 2024. augusztus 13-án. A Real Madrid augusztus 14-én az Atalantával mérkőzik a labdarúgó Európai Szuperkupáért. MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid 3-2-re hozta a legutóbbi meccsét a LaLigában az Alaves ellen hazai pályán a Bernabeuban, aminek szoros lett a vége, mert pár perccel a rendes játékidő vége előtt két gyors gólt is lőttek a vendégek.

Mbappé ugyan kétszer is betalált, csak az egyik gólját adták meg, ám most aggasztóbb ennél, hogy sérüléssel bajlódhat. Fabrizio Romano számolt be arról, hogy a francia klasszis a mai nap folyamán orvosi vizsgálatra megy a combjában tapasztalt kellemetlenségek miatt. Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

Egyelőre az orvosok sem tudják pontosan, mi történhetett, de a források azt mondják, kisebb kellemetlenségre számítanak, és az elvégzett vizsgálatok ezt erősíthetik meg. A Real Madrid biztosra akar menni, hiszen a legértékesebb és legjobb játékosukról van szó, ráadásul a hétvégén az Atletico Madrid otthonában látogatnak a spanyol bajnokságban.

Magyar Péter reagált volt barátnője súlyos állításaira, akinek megkérte a kezét és zsarolással vádolja

A Tisza Párt vezetője hosszasan reagált Vogel Evelin súlyos állításaira, ami akár több szavazót is eltántoríthat a baloldali párttól.