Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,37 Ft
Euró
394,41 Ft
Font
472,03 Ft
Bitcoin
63,774 $

Videón Mbappé elvett és megadott gólja, majd a dráma Madridból

A Real Madrid a végjátékban rendkívül rövid idő alatt kapott két gólt az Alaves ellen, ami akár sokba is kerülhetett volna.

...svg content...Fotó: Kylian Mbappé, a Real Madrid játékosa (k) ünnepel, miután gólt lőtt a labdarúgó Európai Szuperkupa Real Madrid-Atalanta mérkőzésen a varsói Nemzeti Stadionban 2024. augusztus 14-én. MTI/EPA/PAP/Piotr Nowak
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a Real Madrid hozta a kötelezőt a spanyol bajnokságban az Alaves ellen a LaLigában. Ezzel ugyan 1 pontra megközelítették az éllovas és 100%-os Barcelonát, egy meccsel többet játszottak.

Mbappé felemás estén van túl, mivel ugyan kétszer is betalált, az első gólját les miatt elvették. Ettől függetlenül biztató a játéka, sokat kerül helyzetbe, és elkezdte termelni a gólokat, már 7 gólnál tart 9 mérkőzésen, ami jó átlag. Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

A klasszis csatár egyre fontosabb láncszem a kezdőben, és láthatóan az ellenfelek nehezen tudnak mit kezdeni vele. A védelem azonban még mindig nem állt össze, jól bizonyítja mindezt az a két gyors gól is, amit az Alaves szerzett a végjátékban.

A kiscsapat nem adta fel, a háromgólos hátrány ellenére sem, aminek meglett az eredménye, legalábbis részben mivel 3-2 lett a vége, így emiatt pont nélkül távoztak, de legalább izgalmassá tették a hajrát.