Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,23 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,26 Ft
Bitcoin
63,874 $

Óriási bejelentést tettek a 2027-es Bajnokok Ligája döntőjéről

Kiderült ugyanis, hogy mégsem Milánóban rendezik meg a 2027-es Bajnokok Ligája döntőjét, ami nagy szívfájdalma lesz az olaszoknak.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (b) és Christian Pulisic, az AC Milan játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának elsõ fordulójában játszott AC Milan-Liverpool mérkõzésen a milánói San Siro Stadionban 2024. szeptember 17-én. MTI/AP/Antonio Calanni
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végül úgy döntött, hogy nem követi az eredeti terveket, így nem Milánó ad majd otthont a 2027-es Bajnokok Ligája döntőjének. Ennek egy oka van, mégpedig az, hogy az olaszok nem tudják garantálni, hogy időben végeznek a felújítási munkálatokkal a San Siróban.

Mint arról az NSO is beszámolt, 2026-ban Budapest lesz az otthona az eseménynek, míg az olaszok elbukták a lehetőséget. Semmi konkrétumot nem tudhatott meg a szövetség a felújításról, hiába adtak időt. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

„Mivel Milánó önkormányzata nem tudott garanciát adni arra, hogy a 2027-es döntő tervezett idején a stadionban és környékén már nem zajlanak felújítási munkálatok, az a döntés született, hogy a város nem kapja meg a döntő rendezésének jogát, és arra újra lehet majd pályázni.” – idézte az Nemzeti Sport a hivatalos közleményt.

Miután csak jövő májusban vagy júniusban jelölik ki a 2027-es döntő új házigazdáját, sok időt kell várnunk arra, hogy megtudjuk, hol rendezik a finálét három év múlva.

Több mint 10 millió telefont fertőzött meg egy vírusos alkalmazás

Ez a kártevő hatékonyan rejtőzik el a vírusirtók elől, és képes fájlokat futtatni, appokat telepíteni, linkeket megnyitni, sőt fizetős szolgáltatásokra is előfizethet a nevünkben.

Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Egy tehervonat több kocsija is kisiklott a soroksári állomásnál, aminek már a pontos okai is ismertek.

Váratlanul máris visszavonult Zidane fia

Enzo Zidane végül messze nem futott be akkora karriert, mint a legendás édesapja, így inkább úgy döntött, még a 30-as évei előtt visszavonul.