Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,08 Ft
Euró
394,49 Ft
Font
471,87 Ft
Bitcoin
63,694 $

Az MSZP lemondott társelnöke által kiderült, mire költik pártszékházuk árát

Komjáthi Imre elárulta, hogy a Villányi úti ingatlan eladásából befolyó összeget egy alapítvány kezeli. De a zuglói parkolási ügyről is szót ejtett, valamint arról, mi a feltétele annak, hogy elinduljon az MSZP elnöki posztjáért.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Attila
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

„A Villányi úti MSZP-székház eladásának összege üzleti titok, azt egy alapítvány kezeli, amelynek feladata, hogy a pénzt a szociáldemokrácia terjesztésére költsük” – adott választ Komjáthi Imre arra a kérdésre, hogy mi lett a sorsa a pártszékházra kapott pénznek.

Míg a zuglói parkolási ügy kapcsán úgy fogalmazott: bízik az igazságszolgáltatásban és a politikustársai ártatlanságában, emellett furcsának tartja, hogy most hozták elő ezeket az ügyeket – hangzott el az ATV Start című reggeli műsorában. Soron kívül Vezetőszáron kísérték be a tárgyalóterembe a kommandósok a kiskunfélegyházi katolikus papot, aki gyermekeket molesztálhatott

De a cikkben azt is megjegyzik: az MSZP kongresszusa szeptember 28-án módosít alapszabályt, ennek része a társelnöki rendszer megszűntetése vagy megtartása. Komjáthi itt elmondta: ha egy vezetője lesz a pártnak – ahogy az most szerinte úgy tűnik trend a politikában –, akkor elindul az elnöki posztért.

Korábban egyébként arról is beszámoltunk, hogy újabb nagy név távozott az MSZP-től. Legutóbb az egyik legnagyobb név, Őrsi Gergely távozott, aki azonban nem hagy fel a politikai pályájával, megőrzi a baloldali értékeket, és ezen a nyomvonalon halad tovább polgármesterként.

Három hónap alatt negyedmilliárd forintot kapott a Tisza Párt

Az átláthatóság érdekében hozták nyilvánosságra a pontos adatokat.