Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,885 $

Hatalmas rangadót rendeznek vasárnap az angol bajnokságban

Szoboszlai Dominik két nagy riválisa csap össze egymással vasárnap az angol bajnokságban, amit nagy érdeklődés övez.

...svg content...Fotó: Bernardo Silva (b), a Manchester City és Gabriel Jesus, az Arsenal játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. március 31-i játéknapján Manchesterben. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai szombaton is kezdő volt a Liverpool hazai meccsén, ami végül simán alakult. Magabiztosan nyertek Kerkezék szemben, javítva ezzel a Nottingham Forest elleni váratlan vereséget, ami után az AC Milant győzték le a Bajnokok Ligájában.

A Liverpool szép gólokkal örvendeztette meg a közönséget, és miután hozták a kötelezőt, átvették a vezetést a bajnokságban. Három 12 pontos csapat van most az élen, köztük az Aston Villával, viszont a Manchester City csak most fogja lejátszani a hétvégi meccsét. Soron kívül 19 éves fiatal lány halt meg egy olasz klubban kitört lövöldözésben

Az Arsenalt fogadják, akik nincsenek kirobbanó formában, 10 pontot gyűjtöttek eddig, és egy váratlan BL-eredménnyel hangoltak a csúcsrangadóra, ami hosszú távon a bajnokság sorsát is eldöntheti, melyet szerencsére élőben közvetít a televízió.

A meccset 17 óra 25 perctől adja a Spíler 1 TV, amit mindenképpen érdemes lesz figyelemmel követni. Enyhe túlzással nem tud olyan eredmény születni, ami igazán rossz lenne Szoboszlai csapatának ebben a fordulóban.

Harmadszorra is vitára hívta Magyar Pétert a kormány

A miniszterelnök politikai igazgatója harmadszor kezdeményez nyilvános eszmecserét a Tisza Párt vezetőjével.

A tervek szerint jövő héttől normalizálódhat a közlekedés Budapesten

A Duna apadásával párhuzamosan több fővárosi közlekedési vonal is visszaáll eredeti üzemrendjére a következő héten.

A fiatalok döntő többsége több forrásból teremti elő a megélhetési költségeit

Egy kutatás szerint a felsőoktatásban tanuló diákok több mint négyötöde dolgozik. A fővárosban a leggyakoribb az egyetem melletti rendszeres munkavégzés.