Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,165 $

Az elmúlt évek legerősebb csapata állhatott össze a Ferencvárosnál

Nagy összegeket költött el a Ferencváros ezen a nyáron átigazolásokra, aminek meg lehet az eredménye, és nemcsak az NB1-ben.

...svg content...Fotó: Kata Mihály, az MTK (b) és Adama Traore, az FTC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott MTK Budapest - Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2024. szeptember 20-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egyelőre igen biztató az, amit a Ferencváros csinál az átigazolások óta, és ne feledjük, ott van a csapat az Európa-ligában, mely egyúttal hatalmas pénzügyi lehetőség is. Legutóbb az NB1-ben nyertek, hangolván a folytatásra, mely igen keménynek ígérkezik az ellenfelekkel.

Az MTK ugyan vezetéshez jutott, a Ferencváros nem remegett meg ettől, és simán elhozták a 3 pontot a szomszédból. Nem kellett messzire utazniuk ezért, egy egészen rövid buszút után már ott is voltak az MTK stadionjában. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Jól kezdtünk, kialakítottunk pár helyzetet, de a ritmussal nem lehetek elégedett, túlságosan az MTK tempójában játszottunk. Az MTK kihasználta a pillanatot, amikor nem koncentráltunk kellőképpen és előnybe került.” – értékelt a meccset követően a Fradi edzője, Pascal Jansen.

Ez egy új szituáció volt a Fradi számára, mert hátrányba kerültek. A szünetben fontos utasítást kaptak a játékosok, akik végül pontosan azt tették, amit Jansen kért tőlük. Ennek pedig 3-1 lett a vége, és nagyon biztató a kép.

„Új szituáció volt, hogy hátrányba kerültünk az NB I-ben. A szünetben elmondtam, hogy ezt a ritmust nem szabad így hagynunk, a magunk javára kell fordítani a meccs menetét. A második félidőben ez javult. Matheus beállt és gólt szerzett, egyre jobb és jobb lesz.” – idézte a fradi.hu.

A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény a BME gólyatáborában

A Készenléti Rendőrség vizsgálata szerint nem valósult meg kényszerítés vagy más bűncselekmény a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Villamosmérnöki és Informatikai Karának bodajki gólyatáborában.