Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergelynek: Mikor lép már a budapestiek érdekében?

A politikus néhány napja egy kérést intézett a főpolgármesterhez, miszerint tegye lehetővé, hogy a BKK járatait mindenki ingyenesen használhassa a rakpart lezárása idejére.

...svg content...Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra a hivatalos közösségi médiás oldalán megjelent bejegyzésben arra hívta fel a figyelmet, miszerint az árvíz egész Budapest életét megnehezíti, az autós közlekedés szinte ellehetetlenült a rakpartok lezárása és a további forgalomkorlátozások miatt.

Elmondása szerint két napja kérte Karácsony Gergely főpolgármestert, tegye lehetővé, hogy a BKK járatait mindenki ingyenesen használhassa a rakpart lezárása idejére, ezzel ösztönözve az autósokat, hogy a közösségi közlekedést válasszák. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Főpolgármester úr! Mikor lép már a budapestiek érdekében?” – üzente Karácsony Gergelynek Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán közzétett posztban, amelyhez egy fotót is mellékelt a kialakult helyzetről.

A politikus korábban Magyar Péternek, a Tisza Párt vezetőjének is üzent, akit arra kért, hogy „ne használja az árvízvédelmet a politikai haszonszerzése következő epizódjaként”. Egyúttal kiemelte, most annak van itt az ideje, hogy „politikai hangulatkeltés helyett mind együtt dolgozzunk az árvíz ellen”.