Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

További Hírek

Elégedett lehet a K&H, mert a mutatók szerint rengetegen élnek a lehetőséggel, amikor tömegközlekedési jegyet szeretnének vásárolni.

Október 31-ig érvényesek a második félévre szóló diákigazolványok, az addig megvásárolt tanulóbérletek legkésőbb december 1-ig használhatóak.

De nem hagyhatta ki, hogy meg ne említse: a BKK-jegyek ára nem emelkedett. 

Amennyiben továbbra sem érkezik érvényes ajánlat a vállalat energetikai közbeszerzésére, a trolik, villamosok és mozgólépcsők is leállhatnak.

A Météo France több dél-franciaországi megyében is kiadott narancssárga és vörös figyelmeztetést zivatar, valamint árvíz veszélye miatt.

A rendőrség szerint erősen növelni fogja a környék forgalmát az esemény, ezért azt javasolják, hogy inkább tömegközlekedéssel közelítsék meg az eseményt a nézők.

A Publicus Intézet legfrissebb felméréséből derült ki, hogy a fővárosiak kétharmada még akkor is inkább autóval járna, ha a tömegközlekedési bérlet csak 3600 forint körül lenne.

Budapest főpolgármestere ismét megszólalt a főváros közösségi közlekedésének ügyében.

Vasárnap veszi kezdetét a nyári időszámítás, az óraigazítás néhány belföldi és nemzetközi vonat, illetve fővárosi járatok menetrendjét is befolyásolja.

A sztrájk miatt már második napja nincs felszíni tömegközlekedés Bukarestben, ami sokakat kellemetlenül érint.