Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Videón a Bayern döbbenetes 9-2-es győzelme a Bajnokok Ligájából

Nem várt pofont osztott ki a Bayern München a Dinamo Zagrebnek, akik összesen 9 gólt kaptak az este alatt a Bajnokok Ligájában.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több csapat is pályára lépett kedd este a Bajnokok Ligájában, köztük a Juventusszal, akik hazai pályán intézték el a PSV-t, de az Aston Villa is nyert a Young Boys otthonában. A Liverpool Milánóban lépett színpadra, Szoboszlaival a kezdőben, aki mindezt góllal hálálta meg.

A nap legnagyobb sokkját a Bayern München okozta, bár a Manchester United 7-0-s kupameccse sem volt átlagos. A bajorok odahaza kezdték meg a teljesen átírt Bajnokok Ligája szezont, amiben nem volt sok köszönet a vendégek számára. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Döbbenetes, amit a Bayern művelt, és Kane megint bizonyította, hogy az egyik legnagyobb támadó jelenleg. Már a 19. percben eredményes volt büntetőből, majd az 57. percben is beköszönt. Ugyan 3 perccel később triplázott az angol klasszis, a VAR-os elemzés végén elvették a gólját.

Hiába, mert a 73. és a 78. percben két büntetőt is rúghatott. A négy góljából hármat büntetőből szerzett, de azokat is be kell rúgni, így ez semmit nem von le a teljesítményéből. Ezzel a 9-2-es győzelemmel a németek történelmet írtak, és egyúttal üzentek is a többieknek.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.