Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Eljött a nagy nap, Szoboszlai Dominik pályára léphet a Bajnokok Ligájában

Élőben követhetjük figyelemmel az eseményeket a Bajnokok Ligájában, természetesen kiemelten a Liverpool mérkőzését Szoboszlai Dominik miatt.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool-Nottingham Forest mérkõzésen a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. szeptember 14-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mint arról már beszámoltunk, a Bajnokok Ligája közvetítésének jogai az RTL-hez kerültek, ahol egy új stáb dolgozik majd a mérkőzések közvetítésén. Az RTL+ főszerepbe kerül emiatt, és a nézők már nagyon várják a Liverpool meccseit Szoboszlai Dominik miatt.

Eljött a nagy nap, ugyanis ma a Liverpool mellett más csapatok is pályára lépnek a teljesen átalakult BL-ben. 18 óra 45 perctől feszül egymásnak a Juventus és a PSG, valamint a Young Boys és az Aston Villa. 21 órától pedig az AC Milan és a Liverpool, a Bayern és a Dinamo Zagreb, a Real Madrid és a Stuttgart, illetve a Sporting és a Lille. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Szoboszlai várhatóan kezdőként kap lehetőséget, akiről edzője, Arne Slot azt mondta, elégedett a teljesítményével, de több gólt szeretne látni tőle. Az RTL Három már 20 óra 30 perctől bekapcsolódik az eseményekbe a felvezetéssel, majd jön a nagy meccs a Liverpool és az AC Milan között.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.