18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Agyonverte újszülött kislányát, letartóztatták a békési férfit

A csecsemő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy pár nappal a bántalmazás után életét vesztette.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Békés Vármegyei Főügyészség friss sajtóközleménye szerint minősített emberölés bűntette miatt indítványozta egy 35 éves békési férfi letartóztatását, miután a férfi olyan brutálisan bántalmazta a gyermekét, hogy a kisbaba belehalt a sérülésekbe.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a férfi 2024. szeptember 10-én, este, a békési lakóhelyükön súlyosan bántalmazta 5 hónapos kislányát. A csecsemő életveszélyes sérülésekkel került kórházba, ahol két nap múlva belehalt sérüléseibe. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A közleményből kiderült, a Békés Vármegyei Főügyészség azért kezdeményezte a terhelt letartóztatását, mert a bűncselekmény nagy tárgyi súlya, magas büntetési tétele miatt fennállt a szökés, elrejtőzés veszélye; továbbá attól is tartottak, hogy a terhelt szabadlábon a tanúk megfélemlítésével vagy jogellenes befolyásolásával a bizonyítás eredményességét veszélyeztetné, miközben a bűnismétlés veszélye is fennállt.

Egyelőre nem tudni, milyen büntetésre számíthat a kegyetlen férfi, a Gyulai Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványával egyetértve 1 hónapra elrendelte a férfi letartóztatását.