Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

A legnagyobb klubok figyelik Erling Haaland helyzetét, vajon elbúcsúzik a Manchester Citytől?

Úgy tudni, a klubjával folytatott megbeszélések a jövője kapcsán zátonyra futottak, miközben a legnagyobb klubok versenyeznek a norvég szolgálataiért.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint folyamatosan a tárgyalások Erling Haaland és a Manchester City között, egyes források szerint pedig a City engedni fog, és beleegyezik, hogy Haaland új szerződésében szerepeljen egy felszabadítási záradék. Haaland kezében van minden ütőkártya, ami nem meglepő, hiszen a Premier League első négy mérkőzésén kilenc góllal vezeti a Man City bajnoki címért folytatott harcát.

Ha a norvég képviselői a legtöbbet akarják kihozni a jelenlegi helyzetből, érdemes lenne a javukra fordítani azt, hogy a legnagyobb klubok érdeklődnek Haaland iránt, ezt kihasználva ugyanis a sarokba szoríthatnák a Cityt, hogy egy Premier League-rekordot jelentő szerződést harcoljanak ki Haalandnak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az El Nacional értesülései szerint norvég válogatott játékos 120 millió euróért t elérhetővé jövő nyáron, három európai óriás pedig árgus szemekkel figyeli a norvég helyzetét: noha a Barcelona változatlanul financiális problémákkal küzd, Joan Laportának még lehet pár megoldás a tarsolyában. Kérdéses persze, hogy mennyire akarják Haalandot.

A PSG is nagyon szeretné a soraiban tudni a norvég klasszist, számukra pedig nem is jelentene akadályt a pénz: Haaland állítólag heti 375 ezer fontos fizetése könnyedén vállalható lenne a katari hátterű szuperklub számára.

A harmadik klub pedig, mely nagyon szívesen leigazolná Haalandot, nem más, mint a Real Madrid: ez a klub tűnik a legvalószínűbb célállomásnak Haaland számára, amennyiben úgy dönt, hogy elhagyja a Man Cityt, mivel az Európa-bajnokok képesek olyan presztízst és pénzt kínálni, amire vágyik és amit megérdemel.