18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Megölte újszülöttjét egy 22 éves nő – a kertben ásta el másik megölt újszülöttje mellé

Meghökkentő és tragikus esetről számolt be a helyi rendőrség.

...svg content...Fotó: Unsplash/Janko Ferlič
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Hétfőn az ügyet ismerő hatósági források számoltak be arról az Ansa megkeresésére, hogy egy 22 éves nőt azzal vádolnak, hogy augusztus 7-én, közvetlenül a szülés után megölte újszülött gyermekét, a csecsemő holttestét pedig családi háza kertjében rejtette el.

A nyomozati források azt is megosztották, hogy a nyomozás során feltárták a kertet, és egy másik csecsemő holttestére is rábukkantak. Úgy vélik, az újszülöttet egy évvel ezelőtt ölhették meg. A fiatal nő ellen előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosság és holttest elrejtésének vádjával indult eljárás. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A források szerint augusztus 9-én fedezték fel az első holttestet. Az újszülöttet közvetlenül a születése után ölték meg, a nő pedig két napra rá egy külföldi útra indult. Úgy tudni, a fiatal nőnek hosszú távú kapcsolata van, de barátja ellen jelenleg nem folyik nyomozás.

A nyomozást koordináló Alfonso D’Avino pármai ügyész hétfőn kiadott hosszú közleményében megerősítette, a fiatal nőn kívül senki sem tudott a terhességről: sem a család, sem a baba apja, sem a barátok. Ennek okán sem a nő szülei, sem pedig a barátja nem érintett a nyomozásban.

A nő mindenki elől titkolta terhességeit, orvoshoz nem ment el, s otthonában szülte meg a csecsemőket „bármilyen közreműködés nélkül”, egyedül. Egyelőre nem tudni, milyen büntetés vár a fiatal nőre.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.