Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Ismét a kritikák kereszttüzében Szoboszlai, a brit sajtóban sorra jelennek meg az értékelések a játékáról

A magyar klasszis ezúttal nem nyújtott parádés teljesítményt, a brit sajtó pedig azonnal elő is vette.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Index szemlézte a külföldi sajtó cikkeit a Liverpool Nottingham Forest elleni mérkőzése kapcsán, s úgy tűnik, senki sem volt elragadtatva a magyar játékos teljesítményétől.

A thisisanfield.com szerint például számos rossz passzt lehetett látni az első félidőben Szoboszlaitól, pedig ha egy kicsit gyorsabban reagált volna, remek helyzetek alakulhattak volna ki a Liverpool javára. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Azt is megemlítették, hogy amikor Mac Allister lement, a magyar játékos balra helyezkedett, ám semmi lényegeset nem csinált, csak a kései lövését említették meg, ami végül nem is jött össze. 4-es értékelést kapott a portáltól.

A 90min.com egy 5-össel jutalmazta Szoboszlai teljesítményét, megjegyezve, hogy rengeteg ígéretes lehetőséget hagyott ki a pontatlan passzaival, illetve rossz döntéseivel. A fotmob.com ezzel szemben 7,4-re értékelte Szoboszlai játékát; míg a Reddit csupán 2-re.

A BBC 4,19-et adott a teljesítményére; míg az anfieldindex.com csupán 3-ast. Utóbbi szerint Szoboszlai bár nagyon akarta, mégis eladta a labdákat és erőltetetten játszott, mert meghatározó szereplője akart lenni a mérkőzésnek. Ezzel szemben a csapatmunkában nem vett részt, túl nagy volt az önbizalma.

A liverpool.com 6-os értékelést adott a magyar játékosnak, ám ez nem jelent feltétlenül jót: azt írták, Szoboszlai végig tompa volt, és nem tudott feljebb kapcsolni, ugyanazon az energiaszinten játszotta végig a mérkőzést, mint ahogyan kezdte.