Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,55 Ft
Euró
394,21 Ft
Font
468,29 Ft
Bitcoin
62,109 $

Mbappé továbbra sem tud betalálni a francia válogatottban

Mbappé nincs túl jó formában, jól bizonyítja mindezt a francia válogatottban nyújtott teljesítménye is, ahol adós a gólokkal.

...svg content...Fotó: Kylian Mbappe francia labdarúgó a nemzeti labdarúgó-válogatott edzésére érkezik Clairefontaine-en-Yvelines-ben 2024. március 18-án. Franciaország Németország ellen játszik barátságos mérkõzést március 23-án. MTI/EPA/Christophe Petit Tesson
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egyelőre nem lehet azt mondani, hogy Mbappé hatalmas igazolás lenne a Real Madrid számára, leszámítva mezeladásokat és a játékos reklámértékét, mert az valóban kiugró. Ugyanakkor még az elején járunk a történetnek, és a negyedik ligameccsén legalább szerzett két gólt.

A francia válogatottban sem villog, nemrég hazai pályán kaptak ki 3-1-re az olaszok ellen a Nemzetek Ligájában. Ezek után kissé félve futhattak neki a belgák elleni meccsnek, ugyancsak odahaza, ahol mindig nagy a nyomás rajtuk, de most hozták a kötelezőt a csalódást keltő teljesítmény után Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Ezen a meccsen sem köszönt be Mbappé, ugyanakkor övék lett a 3 pont. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a francia klasszis ezúttal nem volt kezdő, csak a 67. percben állhatott be Kolo Muani helyére.

Kolo Muani szerezte meg a vezetést a 29. percben, majd jött Dembelé, és a 57. percben minden eldőlt. Megérdemelten nyertek a franciák, miután 25x próbálkoztak, amiből 9 ment kapura, addig ez a mérleg a belgáknál 9-4 volt.

Olaszország Izrael legyőzésével már 6 pontos, mögöttük a 3 pontos Franciaország és Belgium. Az izraeli válogatott eddig pont nélkül áll az utolsó helyén a csoportban, ami nem okozhat meglepetést. A magyar válogatott is pályára lép, kedd este Bosznia-Hercegovina lesz az ellenfél, amit élőben közvetít a televízió.

Reagált az USA a libanoni robbanásokra, amikben gyerekek is életüket vesztették

Több ezer sérültről tudni, sokan pedig amiatt aggódnak, hogy újabb robbanások következhetnek be Libanonban egy akció részeként.

Karácsony Gergely bejelentette, megtörténtek az utolsó lépések Budapesten

Budapest főpolgármestere arról adott tájékoztatást, hogy mindent megtettek, amit csak meg lehetett tenni az árvízvédelemben.