Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,389 $

Ebben az országban terjed az egyik leggyorsabban a korona-vírus az Európai Unión belül

A Magyarországtól nem túl távoli Csehországban is rekordnövekedést mutatnak a számok, ami újabb intézkedésekre sarkallhatja a kormányt.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A Magyarországtól nem túl távoli Csehországban is rekordnövekedést mutatnak a számok, ami újabb intézkedésekre sarkallhatja a kormányt.

A TRT World napi jelentéséből az is kiderült, hogy Csehországban újabb negatív rekordok dőltek meg ezen a héten. Az elmúlt 24 órában az eddigi legnagyobb egynapos növekedést regisztrálták az európai országban. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Az egészségügyi minisztérium adatai szerint 1 541 esetet rögzítettek szombaton. Ez volt az ötödik egymást követő nap, amikor 1000 feletti volt az új fertőzések száma a 10.7 millió fős országban. Az Európai Unión belül Csehország az egyik leggyorsabban növekedést mutatja a koronavírus idején.

A kormány közben szigorította azokat a szabályokat, amik megkövetelik az arcmaszk viselését, de hangsúlyozták, hogy el akarják kerülni a lezárásokat. Ha azonban ez a statisztika marad, az újabb döntéseket vonhat maga után a vezetés részéről.

Az európai országok közül Németország például 948 új fertőzöttet regisztrált, valamivel kevesebbet, mint Csehország. A német jelentések szerint a halálesetek száma kettővel nőtt.

Mexikót csak három ország előzi meg koronavírus-halálban: negatív rekord

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.