Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,34 Ft
Euró
394,40 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
60,060 $

Mo Salah elbúcsúzhat a Liverpooltól? A PSG és a Juventus is érdeklődik a játékos iránt

Az egyiptomi klasszis jövője egyelőre bizonytalan, hiszen egyértelművé tette, hogy ez lesz az utolsó szezonja a Vörösöknél. Úgy tudni, több klub is árgus szemekkel figyeli a játékos helyzetét.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Jeanpierrekepseu
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, Mo Salah ledobta a bombát, amikor arról beszélt, valószínűleg ez az utolsó szezonja a Liverpool csapatában. Kijelentései után azonnal beindultak a találgatások, hogy mi lehet az egyiptomi terve a jövőre nézve, és a környezetében egyre többen vélik úgy, hogy Salah is Szaúd-Arábiába költözhet.

Mivel az egyiptomi klasszis szerződése a Liverpoollal az idei szezon végén lejár, ha úgy dönt, hogy nem akarja meghosszabbítani a megállapodást klubjával, akkor jövő nyáron ingyen távozhat. Salah helyzete nem meglepő módon több európai óriás érdeklődését is felkeltette, akik szívesen lecsapnának a nem mindennapi lehetőségre. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Kora ellenére teljesítménye még mindig kiemelkedő, és azon képessége miatt, hogy kulcsfontosságú pillanatokban egyedül is képes meccseket eldönteni, érthető módon sok klub szeretné a soraiban tudni. Az El Nacional szerint olyan csapatok érdeklődnek iránta, mint a PSG és a Juventus.

Úgy tudni, már mindkét csapat felvette a kapcsolatot az illetékesekkel, hogy kiderítsék, pontosan mi a helyzet most a játékossal, sőt, hajlandóak ajánlatot is tenni. Noha még semmi sem biztos, egyesek már most kritikákkal illették az egyiptomit, ugyanis úgy vélik, hogy ha távozik a Liverpooltól és Európában folytatja, azzal elárulná a Vörösöket.