Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Ilyen trendin tért vissza Magyarországra Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik megadta a módját a visszatérésének, és egy nagyon trendi szettet rakott össze magának.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (b) és Virgil van Dijk, a Liverpool játékosai, miután 2-0-ra győztek az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Ipswich Town-Liverpool mérkőzésén az ipswichi Portman Road-i Stadionban 2024. augusztus 17-én. MTI/EPA/Tolga Akmen
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik napról napra egyre nagyobb sztár Angliában, és azok, akik azt gondolták, Arne Slot irányításával kevesebbet fog játszani, tévedtek. Szoboszlai kirobbanthatatlan a Liverpool kezdőcsapatából, és eddig minden mérkőzésen meghatározó volt a játéka.

Rendre kiveszi a részét a gólokból, és a védekezésben is ott van. Fáradhatatlanul küzd azért, hogy az angolok újra bajnokok legyenek és a Bajnokok Ligájában is visszatérjenek a csúcsra. Erre minden esélyük megvan, mert erős a keretük. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Dominik nemcsak a futball szerelmese, hanem a divaté is, szeret trendin öltözködni, és állandóan változik a ruhatára. Mindig látni rajta új darabokat, ami láttán sok fiatalra lehet hatással, akik szintén érdeklődnek a divat iránt.

A magyar válogatott csapatkapitánya ismét Magyarországon van a Nemetek Ligája miatt, és a tőle megszokott módon trendin tért vissza. Az Instagramon pedig már több mint 2,5 millió követőt tudhat a neve mellett.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.