Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,87 Ft
Euró
401,42 Ft
Font
479,15 Ft
Bitcoin
61,769 $

Szentkirályi Alexandra máris kiosztotta az első elégtelent Karácsony Gergelynek tanévkezdéskor

Szentkirályi Alexandra továbbra sem elégedett azzal, amit Karácsony Gergely csinál vagy épp ebben az esetben nem csinál.

...svg content...Fotó: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz budapesti elnöke sajtótájékoztatót tart az I. kerületben, az Attila úton 2024. szeptember 2-án. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég Vitézy Dávid kritizálta Karácsony Gergelyt, amiért két nagy fürdőt is bezáratott Budapest III. kerületében, mondván, már szeptember van. A gond az, hogy hiába múlt el a nyár papíron, még mindig nagy a hőség, és sokan szeretnének strandolni.

Szentkirályi Alexandra a tanévnyitó napján tartott sajtóeseményt, melynek ideje alatt kiemelte, Karácsony Gergely az útfelújítások befejezését nem, de „a zsíros prémiumokat a nyáron még elintézte a haveroknak.” Kiemelte, a tanév elkezdődött, Karácsony pedig az első elégtelent már meg is kapta városvezetésből. Soron kívül Szijjártó Péter bejelentette, további magyar állampolgárokat menekítenek ki Libanonból

Azt mondta, Karácsony iskolakezdés helyett káoszt és igazolatlan hiányzásokat kaptunk. Összesen 200 millió forint jutalmat fizetett ki a Városháza cégvezetőinek, akik természetesen nem utasították mindezt vissza.

Szentkirályi ennek kapcsán jegyezte meg, Karácsony tavaly 281 millió forintot költött a teljes budapesti úthálózat felújítására. „Tehát 200 millióra volt pénz idén nyáron a haveroknak, és egy kicsivel többet költött a teljes fővárosi úthálózat felújítására.”

Hozzátette, a tanévkezdést inkább segíteni kellene, gördülékeny útfelújításokkal, illetve a közlekedés jó megszervezésével. „Karácsony Gergelynek ezt most nem sikerült megcsinálnia.” – zárta le a videójában Fidesz korábbi főpolgármester-jelöltje.