Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Mohamed Salah meghökkentő beismerést tett a szerződése kapcsán

Valószínűleg senki sem számított arra, amit most elárult az egyiptomi játékos.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az egyiptomi klasszis még mindig páratlan teljesítményt nyújt, annak ellenére, hogy ez már a nyolcadik szezonja a Liverpoolban. Tehetségével többek között hozzájárult Bajnokok Ligája- és Premier League-címek megszerzéséhez is a vasárnapi, Manchester United elleni 3-0-s győzelem alkalmával pedig belőtte 214. gólját is.

A mérkőzés után azonban Mo Salah meglepő kijelentést tett a Liverpoollal kötött szerződése kapcsán, mely a szezon végén lejár. Az egyiptomi klasszis mindenki legnagyobb meglepetésére bevallotta, úgy játszik, mintha ez lenne az utolsó szezonja a Liverpool játékosaként. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Miután pályafutása során 15. alkalommal talált be a United ellen, Salah a Sky Sportsnak nyilatkozva úgy fogalmazott:

„Jó nyaram volt, és sok időm volt magamra, hogy megpróbáljak pozitív maradni. Mint tudják, ez az utolsó évem a klubnál. Csak élvezni akarom, és nem akarok gondolkodni rajta. Úgy érzem, hogy szabadon futballozhatok, aztán majd meglátjuk, mi lesz jövőre.”

Salah hozzátette, erre a mérkőzésre érkezve azt mondta magának, meglehet, ez az utolsó alkalom, hogy pályára lép a Liverpoollal, elárulva, mi is áll a dolog hátterében:

„Senki sem beszélt velem a klubnál a szerződésekről, úgyhogy most úgy vagyok vele, oké, az utolsó szezonomban játszom. Nem rajtam múlik, de a klub részéről senki sem keresett még meg. Majd meglátjuk, mi lesz.”